Releveu apartament

Oferim servicii complete de masurare si intocmire planuri, pentru toate tipurile de spatii/constructii, si pentru apartamente. Releveu apartament – este o reprezentare, a unui ansamblu de camere, obtinuta prin masurarea şi desenarea in plan, la scara, (elemente de constructie, decoratie, mobilier fix, echipamente tehnice).

Se masoara cu exactitate dimensiunile incaperilor si grosimile peretilor, pe baza lor intocmindu-se un releveu apartament (plan la scara) cu toate elementele caracteristice fiecarei incaperi, calculandu-se atat suprafata locuibila (utila) cat si suprafata construita (suprafata ce include si peretii interiori si exterior).

Scopul unui releveu apartament este realizarea unei documentatii tehnice cat mai precise si complete atat asupra apartamentelor pentru care nu exista date, cat si pentru cele al caror proiect initial exista dar care, din diferite motive (erori de executie, transformari, degradari), nu mai corespunde situatiei reale.

Pe langa faptul ca un releveu apartament are un scop practic, punandu-se in evidenta elemente cu semnificatie arhitecturala, poate fi si un instrument de cercetare,putand fi folosit atat in eficientizarea spatiului cat si la calcularea necesarului de material (in cazul unei amanajari interioare). Eficientizarea spatiului de locuit este cea mai accesibilă metodă de a transforma o locuinta de dimensiuni reduse intr-una  functionala, aerisita si confortabila. Acest lucru poate fi realizat doar cu un releveu apartament la scara, actualizat ce cuprinde toate elementele arhitecturale interioare care evidentiaza  suprafata totala utila ce poate fi ocupata pe fiecare camera in parte.

Pentru intocmirea releveelor dispunem de instrumentele si soft-urile necesare pentru cele mai fidele reprezentari. Realizam desenele cu o acuratete desavarsita.