Releveu constructie

Executam acest tip de lucrare – releveu constructie – atat pentru constructii civile cat si industriale, cu parcurgerea urmatoarelor etape:

? Masurarea tuturor camerelor constructiei cu distomantul (ruleta laser)
? Identificarea utilitatii fiecarei camera si fiecarui spatiu
? Redactarea releveului cu soft de specialitate (autocad)
? Predarea catre beneficiar in functie de complexitatea constructiei in 48-72 de ore din momentul intoarcerii din teren

Scopul intocmirii unui releveu constructie este realizarea unei documentatii tehnice cat mai precise si complete din care sa reiasa suprafata utila a intregii constructii.

Un releveu constructie este util in realizarea proiectelor de amenajare interioara, de restructurare si recompartimentare a intregii constructii. Acest releveu pune in evidenta elemente cu semnificatie arhitecturala cat si elemente de structura a constructiei (piloni de sustinere, zone cu pereti falsi in scopul mascarii conductelor). Dintr-un astfel de plan, intocmit cu raspundere si atentie se pot calcula cu exactitate materialele folosite in amenajarea interiorului (parchet, rigips, lavabila). In releveu constructie sunt specificate toate dimensiunile fiecarei camere si fiecarui spatiu in parte, inclusiv inaltimea acestora. Un releveu constructie in care se specifica in mod expres pentru fiecare camera in parte tipul pardoselii, tamplaria, calitatea izolatii exterioare/ interioare, tipul de acoperis precum si grosimile zidurilor poate fi de mare ajutor in intocmirea unui certificat energetic. Un plan detaliat este considerat o piesa esentiala in elaborarea unui astfel de certificat.

Printr-un releveu constructie masurat si redactat conform normelor in vigoare cat si exigentelor noastre personale va putem garanta o reprezentare fidela a realitatii intr-un plan la scara.